Ce va urma după şcoala de vară?

august 20, 2007

Una dintre urmările şcolii de vară, de reţinut pentru dumneavoastră, ar fi publicarea într-un volum a tuturor contribuţiilor care se vor încadra în canoanele editoriale referitoare la formă şi conţinut.

Lansarea volumului realizat în coediţie, Cristian Bădiliţă-Marius Cruceru şi Editura Universităţii Emanuel – o altă editură căreia îi va fi propus proiectul, ar putea fi lansat la următoarea ediţie a şcolii de vară de anul viitor, undeva la începutul lunii august.

Acest volum ar putea deschide o serie de studii ştiinţifice care să reflecte activitatea şcolii de vară ARSR, aflată anul acesta numai la a doua ediţie (Ipoteşti 2006, Oradea 2007)

Pentru ediţia de anul viitor o posibilă temă ar putea fi “Exegeza patristică asupra Noului Testament”.

Vă vom comunica din timp locul în care se va desfăşura evenimentul precum şi perioada, după ce se va decide care este cel mai potrivit interval din vacanţa de vară pentru un astfel de proiect.

Aşteptăm cu bucurie concluzii, evaluări, sugestii şi propuneri din partea dumneavoastră pentru îmbunătăţirea activităţii noastre.

Vă mulţumim pentru interes şi pentru cordialitatea pe care aţi arătat-o faţă de acest început care, sperăm noi, ar putea fi doar primul capăt al unui drum promiţător pentru comunitatea preocupată de studiile religioase, comunitate formată din cercetători aflaţi atît în România cît şi peste hotare.

Dr. Cristian Bădiliţă

Dr. Marius David Cruceru

Reclame

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: